.
   
   
. . .
 

ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan  04.06.2013

Talouselämä uutisoi 4.6.2013 Yhdysvaltalaisen kävijälaskuriyhtiö ShopperTrakin ostaneen suomalaisen kävijäanalytiikkayrityksen RapidBlue Solutionsin

RapidBlue Solutions tuottaa kävijäanalytiikkapalveluita kaupan toimialalle. Yhtiö on mukana Vigo-kiihdyttämöohjelmassa sekä Tekesin Nuoret Innovatiiviset Yritykset-ohjelmassa.

Yrityksen myyvät sen perustajat Sampo Parkkinen ja Gavin Weigh sekä sijoittajat: sijoitusyhtiö KoppiCatch, Finnvera, Miston, CMB Ravintolat, Juhani Kuusi, Jorma Nieminen sekä Wedo Consulting.

Yhtiön tiedotteen mukaan RapidBluen tuotteet yhdistetään yrityskaupan jälkeen osaksi ShopperTrakin tuotevalikoimaa. ShopperTrak tekee Helsingistä Euroopan tutkimus- ja tuotekehitys -keskuksensa sekä keskittää Itä-Euroopan ja Venäjän myyntitoimintonsa Helsinkiin.

"Tämä yrityskauppa on investointi suomalaiseen teknologiaan sekä tuotekehitysosaamiseen. Tuomalla tuotekehitysyksikkömme Suomeen hyödymme korkeasta innovaatio-osaamisesta sekä vahvistamme kilpailukykyämme. Suomen maantieteellinen sijainti Venäjän ja Itä-Euroopan markkinoiden läheisyydessä vastaavasti antaa meille loistavan pohjan, jonka varaan voimme kasvattaa markkinaosuuttamme Venäjällä ja itäisessä Euroopassa”, sanoo ShopperTrakin toimitusjohtaja Christopher Ainsley. ShopperTrakin tiedote tässä.

RapidBlue Solutions oli yksi Talouselämän tammikuussa listaamista Suomen 20 lupaavimmasta kasvuyrityksestä.

Kuluttajien liikkeitä ja asiakasvirtoja myymälöissä analysoiva ohjelmisto perustuu ohikulkijoiden bluetooth- ja wifi-signaalien skannaamiseen. Yhtiö kutsuukin teknologiaansa kivijalkamyymälöiden Google Analyticsiksi.

Wedo on ollut mukana RBS nuorten yrittäjien menestystarinassa siemenrahoitusvaiheesta lähtien ja olemme ylpeitä Gavinin, Sammon sekä RBSn työntekijöiden saavutuksista!

Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan  31.05.2013

Uusi osoitteemme Teollisuuskatu 21 00510 Helsinki. Puhelinnumeromme säilyivät entisinä.

Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.   20.12.2012

Meidän kaikkien vastuulla on huolehtia, ettei kukaan putoa kyydistä tai jää vaille tukea. Syrjäytymisen ehkäisemisestä ja tuen antamisesta löytyy onneksi erinomaisia esimerkkejä, yksi ihan läheltä: Vantaalla vuonna 1996 toimintansa aloittanut, täydellä sydämellä lasten puolesta toimiva Icehearts ry. Iceheartsin kuningasideana on tarttua ongelmiin ennen kuin ne varsinaisesti ovat edes alkaneet. Icehearts perustaa toimintansa joukkueurheilun yhteen sitovaan voimaan ja pitkäkestoiseen ja turvalliseen aikuisen läsnäoloon lapsen kasvuvaiheissa. Joukkue ja kasvattaja ovat mukana lapsen kasvun vaiheissa jopa 12 vuoden ajan. 

Icehearts-joukkueeseen valitaan lapsia, joista huoli on huomattu varhain ja jotka tarvitsevat erityistä tukea. Lisäksi joukkueeseen valitaan lapsia, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta ottaa osaa harrastustoimintaan. Tyypillinen Icehearts-poika on maahanmuuttajan, yksinhuoltajan tai suurperheen lapsi. 

Me Wedolaiset halusimme tänä jouluna jatkaa ”Anna Hyvän Kiertää” -teemalla. Tuemme Iceheartsin toimintaa joululahjallamme ja vahvistamme osaltamme upean ja tärkeän toiminnan jatkuvuutta. Iceheartsin sanoin: yhteispelillä saavutamme parhaat tulokset!

 Tutustu Icehearts toimintaan tästä !
Seuraavat
 .

Blogissa nyt

 .

Ajankohtaista

04.06.2013
ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan
 .
31.05.2013
Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan
 .
20.12.2012
Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.
 .