.
   
   
. . .
 

Wedo mukana kehittämässä Uponor-KOTI -palvelukonseptia kodinrakentajille sekä LVI-urakoitsijoille  02.04.2012

Wedo tarjosi Uponorille Uponor-KOTI palvelukonseptin kehitykseen asiantuntijapalveluja. Wedon roolina oli tukea Uponoria palvelun suunnittelussa ja konseptoinnissa sekä varmistaa, että Uponorin avainhenkilöiden toimialaosaaminen hyödynnetään täysimittaisesti.
 
Wedo vastasi kehityshankkeessa vuonna 2011:
·          Palvelukonseptin kirkastamisesta ja dokumentoinnista, joka palveli sekä sisäistä että ulkoista viestintää ja markkinointia
·          Palvelun teknisen toteutuksen vaatimien toiminnallisten ja teknisten määrittelyjen tekemisestä
·          Teknisen toteutuksen kilpailutuksesta.
·          Osallistumisesta sopimusneuvotteluihin ja toimittajan valintaan

Wedon osaaminen ja kokemus palveluiden konseptoinnista oli meille suureksi avuksi suunniteltaessa ja toteutettaessa uutta palvelukokonaisuutta. Wedon asiantuntijat tehostivat selkeästi Uponorin palvelukonseptin kehitystyötä ammattimaisen projektinhallinnan kautta.”
 
                      Ville Ruohio, Toimitusjohtaja Uponor Suomi
 
Lue lisää referenssit-sivuiltamme!

Wedo jatkoi "Anna Hyvän Kiertää"-teemalla tukemalla orpoja Tansaniassa  20.12.2011

Korviimme kantautui joulun avunpyyntö Tansaniasta. Tansanian Moshissa, Raun alueella, sijaitsee Rau Day Care, päiväkoti köyhistä köyhimpien lapsille. Osa lapsista on HIV-positiivisia ja lähes jokaisella HIV:tä sairastaa joku läheisistä. Päiväkoti on perustettu tuomaan vakautta lasten elämään – se on turvallinen paikka leikkiä, oppia uusia asioita ja viettää mahdollisimman normaalia lapsuutta.

Vuoden 2011 aikana päiväkodin olemassaolo jjoutui vaakalaudalle rahoituksen loppumisen vuoksi. Onneksi suomalainen Sama Aurinko Ry tuli akuutissa tilanteessa hätiin ja otti vetovastuun päiväkodin ylläpitämisestä. Yhdistyksen jäsenet ovat kaikki eläneet Tansaniassa ja nähneet millaista elämä voi olla ilman terveyttä, rahaa ja yhteisön tukea; tästä kokemuksesta kumpuaa halu auttaa päiväkotia ja Raun alueen köyhimpiä perheitä. 

Sama Aurinko Ry toimii lahjoitusvarojen varassa, joten päiväkodin toiminnan jatko on tukijoiden varassa. Haluamme osaltamme osallistua talkoisiin ja tukea yhdistyksen tekemää arvokasta työtä. 

Tämän vuoden joululahjamme takaa jatkuvuutta Raun lasten päiväkodille - lahjoitamme vuodeksi 2012 varat päiväkodin tilavuokraan, lastentarhan-opettajan palkkaan ja elintärkeään peruselintarvikkeeseen, maissiin.

Are Oy valmistautui rakennusalan käänteisen ALVin voimaantuloon Wedon asiantuntijoiden kanssa  02.05.2011

Wedo Consulting Oy:n asiantuntija toimi Aren käännetty ALV-valmistautumisprojektin projektipäällikkönä vastaten projektin tulosten saavuttamisesta sekä projektitiimin työn johtamisesta.

Joulu-tammikuussa Aren projektitiimin kanssa määritettiin:

·          Mitä Aren palveluita käännetty ALV-velvollisuus tulee koskemaan?

·          Mitä Aren Aren asiakkaita ja toimittajia käännetty ALV-velvollisuus todennäköisesti koskee?

·          Mitä muutoksia tarvitaan tietojärjestelmiin?

Helmikuussa koordinoitiin tietojärjestelmien toiminnallisuuksien kehitys ja testaus.

Maaliskuussa toteutettiin sähköisesti asiakaskysely prokuran omaaville henkilöille Aren TOP500 –asiakkuuksien osalta sekä valmisteltiin ja toteutettiin koulutuskierros n. 300 arelaiselle toimihenkilölle. Oppimista tukemaan kehitettiin EDUgame –testi, jonka suorittamiseen velvoitettiin kaikki toimihenkilöt. Intraan koottiin asiaankuuluvat tiedotteet, ohjeet, lomakepohjat sekä koulutusmateriaalit.

1.4.2011 toiminnallisuudet tuotiin tietojärjestelmien tuotantoversioihin ja käynnistettiin neljän henkilön vahvuisen vieriperehdytystiimin toimesta opastuskierros kaikille Aren toimihenkilöille.


Aren talousjohtaja Perttu Kähäri kertoo: ”Are on huhti-toukokuun aikana siirtynyt onnistuneesti käännetyn arvonlisäveron käyttöön toimittajiensa ja asiakkaidensa osalta. Projekti toteutui suunnitelman mukaisesti, valmistui aikataulussa ja alitti kustannusarvionsa ulkoisten kustannusten osalta 19 prosentilla. Olemme erittäin tyytyväisiä Wedon toimintaan tässäkin projektissa. Projektityö sujuu ja heihin voi aina luottaa.

Edelliset Seuraavat
 .

Blogissa nyt

 .

Ajankohtaista

04.06.2013
ShopperTrak osti Wedon osakkuusyhtiön RapidBlue Solutionin koko osakekannan
 .
31.05.2013
Wedo muutti uuteen toimipisteeseen Teollisuuskatu 21:een Helsingin Vallilaan
 .
20.12.2012
Wedo mukana tukemassa Icehearts-poikien vauhdikkaita pelejä ja heidän kasvuaan kohti tasapainoista aikuisuutta.
 .